dimecres, 14 de novembre del 2012

Movie Maker: una gran eina


Què és Movie Maker?

Movie Maker és un software, el qual et permet  editar i crear  vídeos des d'una camara, o a partir del nostre propi ordinador,ens permet insertar títols, dissenyar crèdits, efectes, etc. És una eina molt útil per la elaboració de pel·lícules i videos educatius.

A la classe d'avui hem apres a capturar imatges des de l'ordinador, amb una aplicació que podem trobar en el mateix (Recortes). Hem utilitzat aquesta aplicació per tal d'elaborar el nostre vídeo gràcies a tot allò que hem capturat o ens hem descarregat. Hem pogut descobrir, com  descarregar-nos l'àudio d'un vídeo, per tal de reproduir el so. Aquí trobareu el linck, del programa que hem utilitzat http://www.youtube-mp3.org/es

El Movie Maker, ja l'havia utilitzat anteriorment, per la realització d'altres treball. El curs passat, amb altres companyes, i entre elles l'Esther Gómez (http://www.esthergom.blogspot.com.es/), varem utilitzar-lo per a la creació d'un Stop-motion (imatges a gran velocitat). Amb l'aprenentatge que amb fet avui, hauria estat molt millor, la meva realització d'aquest.

Què és un STOP-MOTION?

Pels que no sabeu que és un STOP-MOTION, us faré una breu ampliació d'aquest concepte. És una tècnica d'animació, que consisteix en la captura d'imatges consecutives, d'una mateixa imatge moguent-la contínuament  de manera que si és mira ràpidament les fotografies, aquesta sembla que es mogui. 
A continuació, us deixo, el vídeo final del nostre STOP-MOTION, espero que us agradi. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada