dimecres, 14 de novembre del 2012

SCRATCH una eina per imaginar




A classe de GITIC hem conegut un nou programa anomenat SCRATCH i gràcies aquest hem conegut l’escola projecte. L'Scratch està destinat, especialment, als nens/es de Primària. Això, és aixi, ja que els permet experimentar, explorar i estimular la seva creativitat. Tot això, mitjançant l'elaboració de jocs i animacions. Aquest programa, està dissenyat, amb una concepció pedagògica  en aquest cas, fem referència al  constructivisme. 


A continuació us deixo un  video de la pàgina Edu3.cat, en el qual   podem veure com treballen l’Scratch a l’escola projecte:  http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=61399&p_ex=scratch, dins la pàgina http://www.edu365.cat/, podem trobar altres videos, on expliquen de manera més detallada el programa.



Treballar amb aquest programa, pot ser molt beneficiós pels alumnes, ja que, crea una certa motivació al poder elaborar, tu mateix un disseny de joc.

A la classe de TIC, el professor, ens a plantejat una activitat, per tal de poder dominar aquest. Hem creat una animació, ja podia ser una princesa, un gat, un tauró, una ballarina, etc. Gràcies aquest programa podem observar, la gran importància que té la imaginació i la creativitat en l'educació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada