dilluns, 10 de desembre del 2012

PREZI

                           
A la sessió d'avui hem après a utilitzar, una altra eina per realitzar presentacions, és una eina semblant al Power-point, però al mateix temps molt diferent. És un programa que permet visualitzar a traves d'un enllaç o des del núvol un seguit d'idees, presentacions, etc.
Com a curiositat, destaquem les diapositives ja que n'hi ha de mots tipus, rodones, quadrades, rectangulars, entre altres. Aquestes diapositives és poden apropar o allunyar, cosa que provoca una presentació innovadora i sorprenent.
El programa http://prezi.com és gràtis l'únic necessari és tenir un compte com a registrat en ell. La funció d'aquest és molt senzilla, cal destacar opcions com :

  1. Edit path, que ens permet organitzar les diapositives
  2. El recuadre amb dues persones, ens permet compartir-lo amb un altre usuari
  3. Add Frames, ens permetra incertar un altre recuadre, a la nostra presentació
  4. L'opció del sol negre, ens permet guardar-lo en fomat PDF
Aquests, són unes de les moltes oportunitats, que ens ofereix el Prezi, per elaborar una presentació inovadora. En aquest enllaç podem observar-ne una Presentació

El coneixement d'aquesta eina, hem permetrà en un futur utilitzar eines diverses i no sempre utilitzar la mateixa eina en una presentació, com és el cas del Power-Point. Per finalitzar l'entrada us deixo el vídeo de presentació del Prezi. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada